E greu să comprimi în câteva rânduri o experienţă atât de complexă, precum s-a arătat a fi – pentru mine – “magazinul Teri”. Pornit dintr-o nevoie simplă – căutam un pătuţ pentru primul nostru copil -, magazinul Teri din Cluj-Napoca a devenit un loc de întâlnire, de formare şi de consiliere a părinţilor în privinţa articolelor esenţiale pentru creşterea copiilor. Un loc în care entuziasmul nu se consumă niciodată.

 

Lipsit de orice background comercial, am pornit la drum fără prea multe întrebări. Timpul experienţelor a durat câţiva ani buni. La început, am testat producţia de mobilier pentru copii. Este şi aceasta o bucurie, să vezi cum iese din mâna ta un lucru finit, care poate fi de ajutor celor de lângă tine. Însă nu acesta era drumul pe care-l căutam. Fără nici un regret, am trecut imediat la comerţ: contact cu furnizori, producători, participare la târguri. Am lansat şi primul site – patuturibebe.com -, înlocuit ulterior cu teri.ro.

 

Etapa de comerţ cu articole pentru copii, care continuă şi astăzi, a presupus o învăţare masivă de lucruri noi. Pe de-o parte, asta poate să însemne “întârziere” în raport cu o situaţie ideală. Pe de altă parte însă, am avut ocazia să descopăr lent direcţia pe care vroiam s-o urmez. Încet încet, “locul specific” al magazinului Teri se arăta să fie partea de consultanţă şi de formare, mai ales în ce priveşte port-bebeurile, scaunele auto, cărucioarele şi mobilierul pentru bebe şi copii, ultimul fiind cel de la care a şi pornit totul.

Cu trecerea timpului, am conştientizat faptul că magazinului Teri, prin toată gama de servicii proprii, vine în ajutorul comunităţii din care face parte. Sentimentul acestei utilităţi reprezintă răsplata cea mai importantă, dar şi motivaţia cea mai eficientă pentru a continua drumul început. Plus de asta, contactul permanent cu părinţi (majoritatea tineri), cu burtici, cu bebeluşi mi-a dat un avânt nebănuit.

În perioada următoare, magazinul Teri se va constitui tot mai mult într-un spaţiu de referinţă al Clujului în privinţa câtorva categorii mari de articole pentru copii: port-bebeuri, cărucioare, scaune auto şi mobilier. În acest sens, de ceva vreme a încolţit ideea – parţial pusă în practică – de a oferi în testare produsele căutate de părinţi. Deja, în ce priveşte port-bebeurile, este de notorietate disponibilitatea şi implicarea magazinului Teri în testare şi consultanţă. Am început acelaşi demers şi în privinţa scaunelor auto şi a cărucioarelor. Pătuţurile erau oricum de la început disponibile spre vizualizare în magazinul nostru.

În încheiere, este important să ştiţi că tot ceea ce se întâmplă la magazinul Teri are la bază o pasiune rămasă intactă de ani de zile. O bucurie care se alimentează din întâlnirile cu minunaţii părinţi şi copii lor.  O atenţie care ştie să răspundă tot mai prompt şi personalizat nevoilor părinţilor. Un loc în care proaspeţii părinţi vor simţi întotdeauna sprijin şi încurajare!

Mulțumim că ne-ați citit!
Vizitați și abonați-vă la canalul nostru video Teri TV.
Vizitați pagina noastră de Facebook și dați-ne un Like
Vizitați magazinul nostru online.