Joie i-Spin – călătoria spre siguranță.

I-Spin 360 este primul scaun Joie din categoria 0-18 kg omologat i-Size, iar în toamna 2019 a obținut ”Gut” în cadrul testului ADAC (nota finală 1,8). Altfel spus, o siguranță laterală crescută (i-Size) și o recunoaștere obiectivă a unui grad crescut de siguranță, venită din partea unei instituții de prestigiu în domeniul testării scaunelor auto (ADAC).

Surprizele aduse de Joie i-Spin 360 nu se opresc aici. Față de predecesorul său Joie Spin 360, modelul i-Spin aduce o serie de îmbunătățiri, de care merită să aflăm pe scurt:
– ”ureche” pentru protecția laterală
– tetieră cu spumă memory
– indicator de siguranță pentru poziționarea corectă a copilului (rear facing până la cel puțin 15 luni, și front facing de la minimum 15 luni)
– clapetă ușor accesibilă pentru îndepărtarea / apropierea scaunului de banchetă
– buton mai accesibil pentru rotirea scaunului spre ușă sau front facing
– indicator vizual la capătul de sus al piciorul, pentru un control optim al montării corecte a piciorului în podea.

Nu în ultimul rând, prețul accesibil pentru un scaun care înglobează norma -Size și rezultat ”Gut” în testul ADAC. La momentul scrierii acestui articol (noiembrie 2019), costul oficial al scaunului Joie i-Spin este de doar 1699 lei.

Așa cum v-am obișnuit, la Teri găsiți de probat scaunele bune și sigure de pe piață. Joie i-Spin nu face excepție, vă așteaptă să-l testați pe mașina proprie! 🙂 Aflați aici cum.

Un clip video cu instrucțiuni de instalare a scaunului Joie i-Spin poate fi găsit aici: youtu.be/E5MR6hvCprY

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.