Frig afară? Ploaie? Ce-i de făcut, dacă dorim să ieșim totuși cu bebe în port-bebe? Din fericire, există protecțiile universale împotriva frigului și ploii. Acest articol scoate în lumină câteva aspecte specifice a două protecții îndrăgite și cunoscute: MaM și Isara.

 

Aspecte similare dintre port-bebeurile MaM și Isara:
– dimensiunea celor două protecții este identică.
– prinderea protecțiilor se realizează cu ajutorul a două bretele subțiri. Avantajul sistemului rapid și simplu de prindere este că dacă intrăm și ieșim, la intervale scurte, în și din locuri calde și reci (magazin, afară), este mult mai simplu să obținem un reglaj termic optim, și să evităm transpirația copilului (și deranjul adesea inevitabil inerent îmbrăcării/dezbrăcării). Atunci când nu se folosește o protecție de frig și ploaie pentru port-bebe, încercăm să îmbrăcăm foarte gros copilul, ceea ce prejudiciază unui purtat corect în port-bebe. Asta deoarece hainele groase țin membrele copilului drepte, împiedică schimbul de căldură dintre copil și părinte (în zona pieptului), împiedică o descărcare optimă a greutății pe tot pieptul părintelui, și împiedică așezarea corectă a copilului în port-bebe.
– spațiul de protecție a mâinilor este prezent la ambele protecții
– ambele protecții prezintă căciuliță separată.
– ambele protecții au elastic de strângere în jumătatea de jos a protecției, precum și în zona cefei bebelușului, având rolul de a menține căldura în interior.

 

 

Aspecte care diferențiază protecția MaM de protecția Isara:
– materialul care asigură căldura: la MaM este vorba de fleece, adică polar cu densitate de 380 g/m2. La Isara, materialul călduros se numește SoftShell, este foarte plăcut la atingere și gros.
– stratul impermeabil este la exterior la protecția Isara, și la interior la protecția MaM.
– protecția (buzunarele) pentru mâini sunt pe ambele fețe ale protecției MaM, și pe o singură parte la protecția Isara.
– căciulița protecției MaM se poate adapta după mărimea capului copilului, în timp ce căciulița protecției Isara are reglaj doar sub bărbie. În schimb, am observat faptul că zona capului este bine protejată și la Isara, chiar dacă este mai mare decât circumferința capului copilului.

Mulțumim că ne-ați citit!
Vizitați și abonați-vă la canalul nostru video Teri TV.
Vizitați pagina noastră de Facebook și dați-ne un Like
Vizitați magazinul nostru online.