Diferența dintre Marsupi Breeze și Clasic

Trebuie spus că din vara 2017 s-a renunțat la ”Plus”, noua denumire fiind doar Marsupi. Deci avem Marsupi Clasic și Marsupi Breeze. Și un bebe prin zonă, musai :-).

Mă întreabă lumea deseori care este diferența dintre Marsupi Breeze și Clasic. Răspunsul este simplu: Breeze are în compoziție 60% in + 40% bumbac organic, iar ca umplutură are 1 singur strat de vatelină. Vine într-o singură culoare, gri deschis.

Clasic are în compoziție 100% bumbac organic, iar ca umplutură 2 straturi de vatelină. Vine într-o varietate de 6 culori.

Breeze: recomandabil în prag de vară / vara, și când bebe este mic mic, să zicem până într-o lună, fiindcă materialul este ceva mai moale pe spatele copilului.
Clasic: recomandabil când bebe este mai mare, și într-adevăr, să nu fie foarte cald afară. Oricum, iarna este necesară protecția de frig, în ambele din cazuri.

În rest, dacă sunteți atras de o anumită culoare, nu greșiți dacă alegeți orice variantă. În definitiv, nu trebuie să stăm chiar în soare, când este cald cald afară :-).

A, și să nu uit! Așa se folosește Marsupi, fie Clasic, fie Breeze:
Vezi cum se folosește Marsupi Plus.

Enjoy life! 🙂

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.