Deseori suntem întrebați, la magazinul Teri de mobilier și articole copii din Cluj-Napoca, despre utilitatea unui port-bebe. Fără rezerve, conchidem pe scurt: simplu, practic, aproape de bebe. Dar putem desfășura răspunsul în câteva aspecte mai evidente:
– se montează rapid: în medie 15 secunde (după puțină experiență).
– mărime unică la majoritatea port-bebeurilor, deci poate fi trecut cu ușurință de la mamă la tată, și vice versa.
– utilizabil de la naștere până la aproximativ 20 kg.

– conferă o mulțime de facilități la deplasarea în oraș: mobilitate și rapiditate sporite, hands free, trepte coborâte și urcate ușor, mică piață sau, de ce nu, curs de gimnastică sau dans cu bebe în port-bebe
– de mare ajutor pentru mămică în casă, când rămâne singură cu bebe
– de ajutor pentru tăticii care vor să-i adoarmă pe bebe.
– de nelipsit în excursii la munte, oferind acces în zone în care nu s-ar putea ajunge cu căruciorul sau cu bebe în brațe (vedeți aici câteva poze dintr-o tură strașnică în Cheile Turzii, cu bebe de 1 an și 2 luni).
– bebe poate fi alăptat în port-bebe, discret și ușor.
– dintre cele mai dragi motive, menționez apropierea specifică pe care utilizarea port-bebeului o conferă, permițând părintelui și bebelușului să se simtă reciproc mai bine și mai atașați unul de altul.
– port-bebeurile sunt pregătite să facă față oricărui tip de vreme: rece sau ploioasă, cu ajutorul accesoriilor specifice: cover pentru vreme rece, poncho împotriva ploii, haine speciale pentru port-bebe.

Dacă v-am deschis interesul pentru acest subiect, urmează și punctul forte: la magazinul Teri de mobilier și articole copii din Cluj-Napoca se pot testa gratuit toate port-bebeurile comercializate. Oricând, vă așteptăm să ne contactați pe acest subiect.

 

Vizitați și abonați-vă la canalul nostru video Teri TV.
Vizitați pagina noastră de Facebook și dați-ne un Like
Vizitați magazinul nostru online.

Mulțumim că ne-ați citit!