Am avut recent ocazia să testez un cărucior Torro de la Hauck. Nişte prieteni au făcut o schimbare: li s-a stricat un cărucior mai mare şi mai vechi, şi au profitat de ocazie să caute ceva mai mic şi adaptat nevoilor (curte mai strâmtă, intrări mai mici în casă).

Eu i-am dirijat către oferta Hauck pentru cărucioare sport. Iniţial au optat pentru un cărucior mai ieftin (şi ok, de altfel), dar apoi… dar apoi au văzut pe Torro. Şi am primit feedbackul lor imediat: “Merită diferenţa!”.

Aşa că i-am rugat să-mi permită să fac un review, şi cu această ocazie, să mai învăţ ceva despre un cărucior. M-am bucurat de această oportunitate, fiindcă mi-am lărgit perspectiva cu un exemplar care merită într-adevăr atenţie. Torro este uşor, are un design reuşit, accesorizare interesantă (husă picioare, suport biberon), are un spătar care se lasă aproape la orizontală, iar capotina se deschide foarte mult, acoperind copilul aproape complet (foarte ok pentru soare sau ploaie; că dacă nu e una, e cealaltă.

 

Sunt foarte multe informaţii de detaliu ale acestui cărucior. În primul rând, sper să vă ajute reviewul video făcut mai sus. Pentru cei interesaţi de aceste detalii suplimentare, merită să consultaţi pagina dedicată căruciorului Torro de pe situl producătorului, sau puteţi merge direct la pagina detaliilor complete ale căruciorului Hauck (am ales limba engleză, dar puteţi alege între germană, franceză, italiană, spaniolă etc).

Per ansamblu, am rămas cu o impresie foarte bună despre acest cărucior, deoarece reuşeşte să îmbine soliditate (cadrul gros de aluminiu, roţi mai mari) cu mobilitate exelentă, datorită dimensiunilor şi greutăţii scăzute (7.5 kg).

O singură observaţie merită adusă în discuţie: dacă eşti o persoană mai înaltă, rişti să atingi cu piciorul partea din spate a căruciorului, în timpul împinsului. Meteahna aceasta se regăseşte – din păcate – la multe cărucioare, mai ales la cele care nu beneficiază de funcţia de reglare a mânerului pe înălţime. Mă întreb cât va dura până vom vedea cărucioare sport cu mâner retractabil, reglabil pe înălţime. Probabil ar fi un ajutor şi în privinţa ridicării unei greutăţi mai mari (bebe mai greu aştezat în cărucior), pe principiul pârghiei. Şi nu are nici husă de ploaie, un accesoriu care ar trebui să fie un “must” la orice cărucior. Fiindcă, aşa cum spuneam, dacă nu-i soare, atunci e ploaie :-).

Mulțumim că ne-ați citit!
Vizitați și abonați-vă la canalul nostru video Teri TV.
Vizitați pagina noastră de Facebook și dați-ne un Like
Vizitați magazinul nostru online.