Un cărucior pentru bebe cu roți fixe are o mobilitate mai bună decât se crede. Fiecare din cele patru roți are atașat câte un arc zdravăn. Împreună, aceste arcuri permit ridicarea foarte uşoare a căruciorului prin apăsarea mânerului.

Mânerul reversibil reprezintă o altă caracteristică comună cărucioarelor cu roți fixe. Este cazul și la modelul KERTTU VIP 2 în 1. O altă proprietate a cărucioarelor cu roți fixe este chiar dimensiunea mare a roților, adică aproximativ 30 cm.

Aspectul final din discuția noasră îl reprezintă dimensiunile mai pronunțate ale cărucioarelor cu roți fixe, înțelegând prin aceasta înălțimea mare a șezutului părții sport și a landoului (aproximativ 55 cm), dar şi greutatea (aproximativ 12 kg) și dimensiunea cadrului strâns (trebuie scoase roţile pentru a obţine un rezultat compact).

În concluzie: cărucioarele pentru bebe cu roți fixe se potrivesc mai bine părinților care nu au de folosit prea des mijloace de transport, care dețin spațiu sigur de stocare în afara apartamentului (evitând astfel utilizarea spațiului util al casei), și care nu necesită efortul manipulării zilnice pe un număr considerabil de trepte (de scară, din fața blocului, până la parc, până la magazinul din colț etc). Pentru un context mai dinamic (incluzând aici drumuri cu avionul sau poate chiar cu autobuzul), drumuri dese pe trotuare sau străzi înguste și înghesuite de oameni și mașini (parcate necorespunzător), recomandăm cărucioare cu greutate maximă de 8, 9 kg, care permit plierea cadrului împreună cu partea sport, și care au roți mai mici și pivotante.

Mulțumim că ne-ați citit!

Vizitați și abonați-vă la canalul nostru video Teri TV.
Vizitați pagina noastră de Facebook și dați-ne un Like
Vizitați magazinul nostru online.